
Apvalus brandintas keksas
Šio aromatingo kekso skonis toks solidus ir turtingas! Tačiau čia prireiks kantrybės, nes tikrasis skonis atsiskleis tik po keleto dienų brandinimo, kada auksinės bei didžiosios Jumbo razinos, migdolų miltai ir kvapnusis apelsinas susijungia į bendrą skonių jūrą.
Sudedamosios dalys: aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, sviestas, razinos (26%) (razinos 99,5%, kukurūzų ir saulėgrąžų aliejus), rudasis cukrus, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, apelsinų uogienė (cukrus, apelsinai 40%, gliukozės – fruktozės sirupas, vanduo, tirštiklis pektinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinų rūgštis, konservantas: kalio sorbatas, natūrali kvapioji medžiaga), baltas šokoladas (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), migdolų miltai, apelsinai, druska, tešlos kildinimo medžiaga: natrio hidrokarbonatas (valgomoji soda), cukraus pudra (cukrus, gliukozė), liofilizuotos avietės.
Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.
Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 17,91 g. (iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,18 g.), angliavandeniai – 47,56 g.(iš kurių cukrų – 31,78 g.), skaidulinės medžiagos – 3,77 g., baltymai – 5,43 g., druska – 0,29 g.
Jums taip pat gali patikti

Morenginiai pyragėliai

Focaccia su chorizo

Pilno grūdo miltų bagetė

Cronuts

Mango ledų tortas

Žemės riešutų ledai

Tortas Voveraitė

Tortas „Griliažas karamelėje“

BE GLIUTENO migdoliniai sausainiai

Naminė pilno grūdo duona (100% ruginė)

Vieno kąsnio užkandžių asorti nr. 15 (36 vnt.)

Šventinių desertų asorti nr. 10 (25 vnt.)

Kruasanas su obuoliais ir vaniliniu kremu

Tortas „Mascarpone”
