
Virtiniai su bulvėmis ir šonine
Virtiniai su bulvėmis ir šonine patiks išsiilgusiems lietuviško skonio. Švelni, gomurį glostanti šilkinė bulvių piurė nuostabiai dera su kepintos šoninės natomis. Šie virtiniai – vienas įdomiausių patiekalų Jūsų virtuvėje.
Sudedamosios dalys: bulvių įdaras 60 % (virtos bulvės (74 %), karšto rūkymo šoninė (22 %) (kiaulienos šoninė, druska, pipirai, česnakai, cukrus, lauro lapai, konservantas: natrio nitritas), lydytas sviestas Golden ghee (100 % saldžios grietinėlės sviestas), jūros druska, krapai, pipirai), tešla 40 % (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, vanduo, ne narvuose, ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, nerafinuotas pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus, jūros druska).
Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.
Maistinė vertė 100 g.: angliavandeniai – 28,69 g. (iš kurių cukrų – 0,29 g.), riebalai – 10,31 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 3,69 g.), baltymai – 6,28 g., skaidulinės medžiagos – 1,57 g., druska – 0,54 g.
Jums taip pat gali patikti

Apvalus aguonų sluoksniuotas pyragas

Vieno kąsnio užkandžių asorti nr. 18 (40 vnt.)

Tortas „Mochito“

Tortas „Griliažas karamelėje“

Tortas „Medutis“

Tortas „Mascarpone”

Supreme kruasanas su pistacijų ir vanilinės kremu

Morenginiai pyragėliai

Karamelinis varškės pyragas

Kibinaitis su kiauliena

Sūrio pyragas su mangais (apvalus)

Pistaciniai ledai

Migdoliniai sausainiai

Spelta miltų duona su kanapių sėklomis
