
Vyšnių ir varškės pyragas
Sviestinės sluoksniuotos tešlos pyragas su vyšniomis, varške, baltu šokoladu, šviežiai tarkuotomis apelsino žievelėmis bei traškiais migdolų riešutais.
Sudedamosios dalys: vyšnių įdaras (20 %) (vyšnios 70%, cukrus, vanduo, pakeistų savybių krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kvapioji medžiaga), aukščiausios rūšies kvietiniai miltai, varškė (18%), sviestas, vanduo, cukrus, šokoladas (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojos lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), baltas šokoladas (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis sojų lecitinas, natūralus vanilės ekstraktas), ne narvuose,ant kraiko auginamų vištų kiaušiniai, migdolų riešutai, šviežios mielės, jūros druska, vanilinis cukrus (cukrus, kvapioji medžiaga – etilvanilinas), apelsino žievelė.
Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.
Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 19,52 g.(sočiųjų riebalų rūgščių – 10,88 g.), angliavandeniai- 37,80 g. (iš kurių cukrų – 21 g.), skaidulinės medžiagos – 1,49 g., baltymai – 7,45 g., druska 0,45 g.
Jums taip pat gali patikti

Mango – pasiflorų ledai

Užtepėlė su tunu ir džiovintais pomidorais

Tortukas „Pasakiškas”

Kyšas su lašiša ir špinatais

Kruasanas su pistacijų kremu

Dovanų rinkinys „Romantiškai nuotaikai”

Koldūnai su antiena

Kruasanas su karamele

Vieno kąsnio užkandžių asorti nr. 13 (25 vnt.)

Pistacinis ledų tortas

Plombyrinis ekleras

Kruasanas su šokoladu

Skanioji keturių sėklų duona

Kruasanas su vyšniomis ir šokoladu
