
Ožkos sūrio užkandėlė su kedrinėmis pinijomis
Tik pažvelkite koks tai meno kūrinys: aukščiausios kokybės ožkos sūris, prabangieji kedrinių pinijų riešutai, balzamiko actas ir viską apjungiantis ypač tyras, pirmo spaudimo alyvuogių aliejus.
Sudedamosios dalys: ožkos pieno sūris (62%) (pasterizuotas ožkų pienas, druska, mikrobiologinis fermentas, raugų kultūros), nerafinuotas pirmojo šalto spaudimo alyvuogių aliejus (15%), kedrinių pinijų riešutai (15%), balzaminis acto kremas su mandarinais (koncentruotos vynuogių sultys, vynuogių actas, mandarinų ekstraktas), rozmarinas.
Gaminyje galimi riešutų (visų rūšių) ir sezamo sėklų pėdsakai.
Maistinė vertė 100 g.: riebalai – 43,62 g. (sočiųjų riebalų rūgščių – 15,96 g.), angliavandeniai – 7,42 g. (iš kurių cukrų – 5,25 g.), skaidulinės medžiagos – 0,57 g., baltymai – 12,02 g., druska – 0,06 g.
Jums taip pat gali patikti

Vieno kąsnio užkandžių asorti nr. 10 (40 vnt)

Virtiniai su mėlynėmis

Sėklų traškiai su paprika ir sūriu

Sviestiniai šokolado piršteliai

Karamelinis varškės pyragas

Tortukas „Citrininiai jausmai”

Kibinaitis su kalakutiena

Canele su juodu šokoladu

Maroni sausainiai

Dovanų rinkinys „Romantiškai nuotaikai”

Brusheta su raudonėliu

Tradiciniai koldūnai

Sėklų traškiai su kietuoju sūriu

Vieno kąsnio užkandžių asorti nr. 11 (43 vnt)
